Gaat jouw huidige dakbedekking al een poosje mee? En wil je voorkomen dat er lekkages ontstaan? Of kamp je al met een lekkend dak? Dan is het in allebei de gevallen zaak om snel een nieuwe dakbedekking aan te schaffen. De dakbedekking heeft namelijk een grote invloed op het wooncomfort dat jij binnen in huis ervaart. Stel de aanschaf van een nieuwe dakbedekking dus niet uit. Investeer in een nieuwe dakbedekking, investeer in jouw wooncomfort!

Waarom een EPDM dak een goede keuze is

Wanneer je een nieuwe dakbedekking aan gaat schaffen, zal je zien dat het keuzeaanbod groot is. Er zijn verschillende dakbedekkingssoorten waarmee jij jouw dak kunt bekleden. Wil je jouw dak bekleden met een materiaal dat lang meegaat? Dan kun je het beste kiezen voor een EPDM dakbedekking. EPDM is sterke rubbersoort. Het materiaal is bestand tegen alle weersomstandigheden. Bij deze dakbedekkingssoort hoef jij je dus geen zorgen te maken als het vriest. Is er juist sprake van tropische temperaturen? Dan hoef jij je eveneens niet druk te maken over jouw dakbedekking. Een dakbedekking die is gemaakt van EPDM heeft een hoge weerbaarheid. Deze dakbedekkingssoort gaat dankzij de hoogwaardige kwaliteit dan ook tientallen jaren mee. Een EPDM dak is dus met recht een goede keuze te noemen.

Alle benodigde materialen bij elkaar

De kwaliteit van een EPDM dak is eigenlijk al genoeg reden om voor deze dakbedekkingssoort te kiezen. Maar deze dakbedekkingssoort heeft nog een groot voordeel. Je kunt een EPDM dak zelf plaatsen. Dit is vrij uniek voor een dakbedekking. Traditionele dakbedekkingssoorten moeten namelijk door professionele dakdekkers met branders worden bevestigd. Een EPDM dak kun je eenvoudig zelf vastlijmen. Je hoeft hiervoor geen dakdekkerservaring te hebben. Bovendien hoef je niet over specialistische kennis te beschikken. Met het juiste materieel kan eenieder een EPDM dak plaatsen. Wil je er zeker van zijn dat je gedurende de klus nergens op misgrijpt? Schaf dan een EPDM pakket aan. Dit complete pakket is voorzien van alle benodigde materialen. 

Deze materialen heb je nodig

Een compleet EPDM doe-het-zelf pakket is onwijs handig. Met dit pakket zal je namelijk niet op materialen misgrijpen. Je kunt zo ongehinderd aan de plaatsing van jouw dakbedekking werken. Het pakket is namelijk uitgerust met al het materieel dat je nodig hebt. Je moet hierbij denken aan het EPDM dakbedekkingsmateriaal. Maar ook aan de benodigde EPDM lijm. Er zijn twee lijmsoorten die je nodig hebt voor het verlijmen van de dakbedekking. Het gaat om de EPDM contactlijm en om de EPDM bodemlijm. Heb je jouw dakbedekking bevestigd? Dan kan de EPDM kit en een speciale EPDM daktrim voor een nette afwerking niet ontbreken.

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen