We kennen allemaal het gevoel. Je loopt je huis binnen en krijgt meteen de sterke drang om je huis opnieuw in te richten. Maar voordat je begint met het herschikken van je meubels of het verven van je muren, neem een stap terug en overweeg je opties. Er zijn genoeg manieren om je huis op te fleuren zonder de portemonnee al te ver op te moeten trekken, en een van de beste manieren is om meubels te kiezen die zowel stijlvol als praktisch zijn.

Hier zijn een aantal meubelen die aan die eisen voldoen.

De uitklapbare bank

Of je nu gasten ontvangt of gewoon een plek zoekt om neer te ploffen aan het eind van een lange dag, een uitklapbare bank is altijd een goed idee. Tegenwoordig zijn er genoeg uitklapbare banken op de markt die zowel stijlvol als comfortabel zijn. En als je hem niet als bed gebruikt, kun je hem gewoon inklappen en als gewone bank gebruiken. Het is het perfecte meubelstuk voor kleine ruimtes.

De opberg voetenbank

Een opberg voetenbank is een ander geweldig meubelstuk voor kleine ruimtes. Je kunt hem gebruiken als voetensteun, koffietafel of extra zitplaats. En als je iets moet opbergen, til je gewoon de bovenkant op en stop je het erin. Dankzij zijn veelzijdigheid kan een voetenbank gemakkelijk van kamer naar kamer worden verplaatst.

Een eettafel met opbergruimte

Als je een formele eetkamer hebt, is de kans groot dat die niet vaak gebruikt wordt. Maar wat als je eettafel ook dienst kan doen als opslagruimte? Dan zou hij beslist vaker gebruikt worden! Er zijn nu veel eettafels op de markt met ingebouwde opbergplanken of laden, perfect voor het opbergen van serveerwerk of tafellinnen.

Een multifunctionele salontafel

Een salontafel is een ander meubelstuk dat gemakkelijk vol kan raken met boeken, tijdschriften, afstandsbedieningen en andere prullaria. Maar wat als je salontafel kan dienen als extra opbergruimte? Zoek salontafels met ingebouwde rekken of laden om alles netjes op te bergen.

Het meubeltje voor de TV

Vergeet de salontafel of de eetkamertafel – het meest praktische meubel in uw huis is het tv-meubel. Het biedt niet alleen een plaats voor uw TV, maar ook voor al uw DVD’s, spelcomputers en andere elektronica. En als je kiest voor een industrieel tv-meubel van Houtmijn, dan krijg je ook een stijlvol meubelstuk waar je vrienden jaloers op zullen zijn. Dus waarom laat je de onpraktische meubels niet achterwege en ga je voor iets dat echt nuttig is?

De Bijzettafel

Bijzettafels zijn ideaal voor huizen met weinig ruimte, omdat ze kunnen worden opgeborgen als ze niet worden gebruikt. Maar als er gasten komen of je een extra oppervlak nodig hebt om je drankjes op te zetten, kunnen ze snel tevoorschijn worden gehaald en in gebruik worden genomen. Bovendien geven ze elke kamer een vleugje stijl.

De barkar

Een barkar is perfect voor huizen met weinig ruimte, omdat hij zowel als opslag en als serveerplek kan dienen. Als er gasten komen, rol je gewoon je barkar uit en laat je ze zichzelf bedienen van drankjes en hapjes. Als het feest voorbij is, rol je hem gewoon weer op tot de volgende keer.

Conclusie

Bij het kiezen van meubels voor je huis moet je altijd aan praktisch nut denken. Het is niet nodig om stijl op te offeren voor functie, want er zijn genoeg opties op de markt die beide bieden. De volgende keer dat je in de markt voor nieuwe meubels, houd deze stukken in gedachten.

Bedankt voor het lezen!

Misschien vind je dit ook leuk...

Populaire Artikelen